/3 gezonde en gezellige activiteiten die je met je vrienden uit kunt voeren
gezonde en gezellige activiteiten

3 gezonde en gezellige activiteiten die je met je vrienden uit kunt voeren

Wat is er leuker dan een gezellige middag of avond met vrienden? Er zijn verschillende gezonde en gezellige activiteiten die je op zo’n middag met elkaar kunt ondernemen. Wat vind jij bijvoorbeeld het leukst om met vrienden of familie te doen? In dit artikel zetten we drie van deze gezonde en gezellige activiteitenvoor je op een rijtje. Zo kom je wellicht tot nieuwe ideeën voor een volgende middag!

Tip 1: ga samen mountainbiken op het strand of in de duinen

Er is niets lekkerder dan heerlijk uitwaaien aan de Nederlandse kust. Dit kun je doen door een leuke wandeling te maken met z’n allen. Spectaculairder is het echter om voor een tocht op de mountainbike te kiezen. De brede banden van een mountainbike zorgen voor voldoende grip om met een hoge snelheid over het strand of door de duinen te scheuren. Met welke vrienden ga jij de uitdaging aan om als eerste bij het volgende plaatsje aan te komen?

Tip 2: een gezonde bbq organiseren met vrienden

Naast de mogelijkheid om een activiteit uit te oefenen, kun je natuurlijk ook voor een gezonde bbq kiezen! Kijk bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden van AZ bbq. Dergelijke organisaties nemen de volledige organisatie van de barbecue voor je uit handen. Samen bepaal je welke gerechten er aangeboden moeten worden, waarna je hier geen omkijken meer naar hebt.

Tip 3: kies voor een middagje klimmen in het bos

In verschillende grote Nederlandse bossen vind je uitdagende parcoursen die je al wandelend en klimmend af kunt leggen. Niet alleen is zo’n activiteit ontzettend sportief, ook zorgt het voor de nodige uitdaging. Vaak dien je een bezoek aan zo’n parcours vooraf te reserveren bij een organisatie. Zo weet je zeker dat er plek is!