/De vele voordelen van een koolhydraatarm dieet
gezond leven

De vele voordelen van een koolhydraatarm dieet


Ik volg al denk ik een anderhalf jaar een zogenaamd koolhydraat arm dieet. Dit dieet is precies zoals de naam van het beestje al aangeeft arm in koolhydraten. Betekent het dat ik definitief de rijst en brood afgeschreven heb en verbannen heb uit mijn leven? Nee geenszins! Ik kijk alleen wel veel beter uit. Je kunt best wat zilvervlies rijst eten. Niet te veel. Want alles te veel is niet goed toch? Brood kies ik alleen voor die broden die geen suiker bevatten. Het zal je nog schokken dat veel broden bakkers suiker toevoegen aan het brood! Dat is toch niet nodig! Enfin ik kies altijd voor volkoren, vaak rogge, donkere broden zonder suiker en liefst voorzien van biologisch keurmerk.

Daarbij nuttig ik zo nu en dan koolhydraatarme shakes van Be-Slank. Dat zijn shakes die alleen maar bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Geen kunstmatige toevoegingen of andere rotzooi die andere producten wel in de shakes doen. De shakes smaken heerlijk als ik twee smaken eruit mag lichten dan zijn dat de aardbeien en de lemon orange varianten. Maar ik heb ook eens een afslankpakket van Be-Slank besteld waar je vrijwel alle smaken kan uitproberen en eigenlijk zijn ze allemaal wel niet om te versmaden. Het ligt eraan waar je smaak naar uitgaat, ik ben een fruit persoon, maar ze hebben bijv. ook koffie smaak of vanille.

Een maaltijd per dag vervang ik dus voor een shake. Ik moet zeggen die shakes vullen goed. Ik skip vaak het ontbijt en dan nuttig ik die shake in de ochtend thuis dat bespaard me veel tijd met reizen naar werk. Kan ik langer uitslapen, en zoals ik vernam, goed slapen is ook uitermate belangrijk om gewicht te verliezen. Wanneer je te kort geslapen hebt, dan heb je minder mentale weerstand zeg maar om bepaalde slechte keuzes zoals het nuttigen van een frikandel speciaal te voorkomen. Dus op vele wijzen helpt dit dieet mij om mijn doelen te behalen want ik ben reeds zo een 10 kilo afgevallen, en dat in slechts een paar maanden tijd en ik verwacht met dit tempo mijn uiteindelijke doel van 25 kilo gewichtsverlies begin volgend jaar te behalen.