/Dit moet je weten over de Justfog Q16
Justfog Q16

Dit moet je weten over de Justfog Q16

Heb je interesse in het kopen van een e-sigaret? Er zijn dan diverse topmerken op de markt die verschillende producten aanbieden. Voor welk merk moet je eigenlijk kiezen? In deze blog lichten we de Justfog Q16 uit. Deze e-sigaret behoort tot één van de populairste e-smokers van dit moment, wat vooral komt doordat de e-roker geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. In deze blog vertellen we je wat de kenmerken zijn.

Justfog Q16 easy

Kenmerken Justfog Q16

De Justfog Q16 heeft als kenmerken dat er veel damp en smaak van afkomt. Ook beschikt deze e-roker over een anti lekkage systeem, kun je het voltage verstellen en is het mogelijk om te zien wat het batterijniveau is. Wat ook erg handig is, is dat deze e-roker een Passthrough functie heeft, wat inhoudt dat je de elektrische sigaret kunt gebruiken tijdens het laden. Ook is er een voltage regeling, welke afgesteld kan worden van 3.4 tot 4.8 volt. Hier zit expres een kleine speling tussen, omdat het apparaat onder de 3.2V weinig damp gaat produceren. Boven de 4.8V brandt de coil door. Tot slot heb je nog het Star Shield Systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er geen liquid kan spatten en in je mond terecht kan komen.

Bestellen

Bij SmokeSmarter kun je terecht voor een ruim aanbod e-smokers en aanverwante artikelen. Zo hebben ze hier ook de Justfog Q16 in het aanbod. Als je een aankoop wilt verrichten dan hoef je bij deze partij nooit lang te wachten tot jouw aankoop in huis is, want als je voor 21:00 uur een bestelling plaatst dan wordt dit dezelfde dag nog verzonden. Daarbij hebben klanten de webshop beoordeeld met een 9,7 als rapportcijfer.justfog-c14-clearomizer

Meer weten over de Justfog Q16?

Heb je ook interesse in het kopen van de Justfog Q16? En heb je nog vragen over dit product of over andere aanverwante artikelen? Neem dan gerust contact op met SmokeSmarter. De specialisten van dit bedrijf helpen je graag verder.