/E-liquids: wat houdt het in?
pinkman-vampire-vape-eliquid-esigaret-10ml_3

E-liquids: wat houdt het in?

Misschien heb je er weleens van gehoord: een e-sigaret. Dit is een elektronische sigaret waar je een vloeistof in kunt stoppen. Deze vloeistoffen worden ook wel e-liquids genoemd. Het bestellen van deze vloeistof kan zowel in een fysieke winkel als online. Er zit een groot verschil tussen de vloeistoffen. In deze blog vertellen we je er graag meer over.

Verschillen tussen de e-liquids

Als je e-liquids wilt kopen dan zijn er een aantal factoren waar je op moet letten. Wat voor een smaak vind je lekker? Gaat je voorkeur uit naar een aarbeien, banenen of toch een mintsmaak? Waar je verder op moet letten is de verhouding PG en VG. Dit zijn bestanddelen van de e-liquids. De verhoudingen tussen PG en VG kunnen per e-liquid erg verschillend zijn. Zo staat het PG-gehalte staat voor de zogeheten throat hit, oftewel het keelgevoel. Het VG-gehalte staat voor de hoeveelheid damp die uit de e-sigaret komt. Let ook op het nicotinegehalte. Daarbij kun je vaak kiezen uit 0. 6, 12 of 18 mg nicotine per ml e-liquid. We raden je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Eliquidmania. Hier vind je een ruim aanbod met e-liquids. We begrijpen het dat je het lastig vindt om een keuze te maken tussen het aanbod. Als dit het geval is dan raden we je aan om contact op te nemen met de specialisten van het bedrijf. Zij staan je graag te woord en helpen je verder, zodat je een juiste keuze kunt maken.

sherry-lady-pinky-vape-eliquid-esigaret-10ml_1

Bestellen

Via de website Eliquidmania kun je diverse e-liquids en aanverwante artikelen bestellen. Wil je een bestelling plaatsen via deze website? Dan kun je uitgaan van diverse voordelen. Zo hoef je nooit lang te wachten tot jouw aankoop in huis is, want als je voor 17:00 uur een bestelling plaatst dan heb je jouw bestelling morgen nog in huis. Daarbij hebben klanten de webshop beoordeeld met een 9,7 als rapportcijfer.

Meer weten over e-liquid kopen?

Wil je ook graag e-liquid kopen bij Eliquidmania? Of wil je meer weten over het bestellen van e-liquids via deze website? Neem dan contact op met de specialisten van het bedrijf. Zij helpen je graag verder en geven je waar nodig advies op maat.