/Fit en in balans met de shirts van ShirtsofCotton.com
fit in balans

Fit en in balans met de shirts van ShirtsofCotton.com

Of je nou aan het sporten bent of lekker op de bank voor de tv ligt. Ik vind dat kleding altijd lekker moet zitten. Te strak zittende kleding knelt af en doet pijn. Dikke naden en grote labels  prikken en irriteren.  Een verkeerde pasvorm zorgt dat je kleding niet goed om je lichaam zit en gaat verschuiven. Vooral als je veel T-shirts draagt ken je vast wel één van deze belemmeringen. Ik wil mijn kleding eigenlijk niet voelen. Het moet zo lekker zitten dat het lijkt op een tweede huid. Daarom kies ik voor de T-shirts van ShirtsofCotton.

Tijdens het sporten moet je vrij kunnen bewegen en  transpireer je

Als je goed je best doet tijdens het sporten zullen er al snel wat zweetdruppeltjes ontstaan. Als je een katoenen T-shirt draagt zal het katoen de zweetdruppeltjes opnemen zodat je er geen last van ondervind. Kies daarom tijdens het sporten voor een T-shirt van 100% katoen. Maar dat is niet het enige waarop je moet letten bij het sport T-Shirt. Het is fijn als je vrij kunt bewegen en dus niet een te strak shirt aan hebt.  Maar het moet zeker ook niet te los zijn waardoor je letterlijk in de knoop raakt tijdens het bewegen. Kies voor een T-shirt met een goede pasvorm met wat extra ruimte in de oksel. De shirtsofCotton T-shirts zijn uitermate geschikt om in te sporten.

In de wintermaanden zorgt je T-shirt voor extra comfort en warmte

Veel mannen dragen tijdens de wintermaanden een T-shirt onder hun trui of overhemd. Dit zorgt voor extra warmte. Juist dan is het enorm  belangrijk dat het T-shirt dat je draagt als een tweede huid aanvoelt. Geen prikkende labels en gemaakt van een zeer zachte kwaliteit. Ook dient het shirt niet te dik te zijn of teveel naden te bevatten waardoor het zichtbaar wordt onder je ander kleding. De T-shirts van ShirtsofCotton.com zijn gemaakt van een zeer zachte maar ook dunne katoensoort. Veel mensen denken dat dik katoen een betere kwaliteit is maar het tegengestelde is waar. Hoe dunner het katoen hoe beter en sterker de vezel is.