/Afvallen met Juvo

Afvallen met Juvo

Juvo is steeds meer een begrip onder mensen die pleiten voor een gezonde levensstijl en graag een paar extra kilo’s willen afvallen. Ondanks dat Juvo wel enorm bekend is onder mensen die enorm op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen omtrent gezondheid en speciale diëten, van de simpele dieetkuren tot oplossingen om je gezondheid te verbeteren door het volgen van colonhydrotherapie, is dit meestal niet het geval voor de overige bevolking van Nederland. Dit terwijl de werking van Juvo ontzettend innovatief is en niet onbenoemd kan blijven op onze blog. Maar wat is Juvo dan eigenlijk en hoe werkt het? Is Juvo alleen geschikt om snel gewicht te verliezen of beschikt deze over nog veel meer voordelen? In dit artikel geven we antwoord op al deze prangende vragen.

Wat is Juvo?

Juvo behoort tot de meest innovatieve producten op de markt met betrekking tot de gezondheid. De ontwikkelaar van Juvo heeft jarenlang besteedt aan het verfijnen van zijn product. In deze tijd onderzocht hij de effecten van voeding op het lichaam en hoe de negatieve effecten konden worden uitgeschakeld. Met Juvo heeft hij een biologische en gezonde maaltijdvervanger op de markt gebracht. Kenners spreken al van een warme revolutie op de voedselmarkt. Op de potjes van Juvo pronkt dan ook de trotse slagzin: Juvo, raw superfood! Juvo bestaat uit een combinatie van bessen, fruit, 5 paddenstoelen, kiemen, grassappen en 42 hele granen. Al deze ingrediënten beschikken over een positieve werking op het menselijk lichaam.

Juvo als aanvulling van een gezond voedingspatroon

Uiteraard is het niet mogelijk om alle voedingsmomenten te vervangen met Juvo. Wel is Juvo een goede aanvulling op een beter voedingspatroon. Juvo bestaat uit enorm veel gevriesdroogde ingredienten. Waarom zijn deze gevriesdroogd zou je denken? De voornaamste reden hiervoor is dat de ingredienten zo beter kunnen worden opgenomen door het lichaam. Zo kunnen de gunstige effecten van de bijzondere combinatie van ingredienten tevens beter hun werk doen in het lichaam. Door de methode van vriesdrogen te gebruiken blijft 98% van de nutriënten en goede bacteriën behouden voor een betere vertering.

Voor wie is Juvo geschikt?

Juvo is speciaal op de markt gebracht voor mensen die het door hun drukke dagbesteding lastig vinden om elke dag gezond eten op de tafel te zetten. Door gebruik te maken van Juvo heb je altijd een gemakkelijke oplossing achter de hand. Een oplossing die tevens bijdraagt aan een gezonder lichaam en geest. Juvo kan gebruikt worden als tussendoortje, toegevoegd worden aan een maaltijd of met sap en water als een super healthy drankje gebruikt worden. Tip: voeg een handje Juvo toe aan een bakje yoghurt en geniet van een welgebalanceerd ontbijt voor een frisse start van een nieuwe dag.

Waar te koop?

Juvo is te koop op verschillende gezondheidswebsites of de website van het superfood zelf. Tevens is het soms mogelijk om dit superfood aan te schaffen bij een sportschool of winkel in biologische producten. Nieuwsgierig naar meer recepten met Juvo? Bekijk dan snel hun eigen website voor meer informatie en lekkere ideeën.