/Kom lekkerder in je vel te zitten met BioHCG
afslank kuur

Kom lekkerder in je vel te zitten met BioHCG

Wanneer je een vaste baan hebt kan het lastig zijn om regelmatig te sporten en goed op je eten te letten. Overwerken, stress, lange werkdagen, het heeft allemaal invloed op hoe goed jij je aan jouw gezonde plannen houdt. Een beetje ondersteuning kan dus absoluut geen kwaad. Ben jij op zoek naar een (snelle) manier om van dat vervelende vet af te komen waar je al een tijdje tegenaan kijkt? Of wil je gewoon wat lekkerder en fitter in je vel zitten? Dan is dit artikel wat voor jou! In dit artikel laten we je namelijk kennismaken met het krachtige BioHCG. Lees gauw verder om erachter te komen of deze afslankpillen wat voor jou zijn!

Wat is de BioHCG kuur?

Simpel gezegd is BioHCG een afslankkuur, te volgen over verschillend tijdbestekken; 12, 24, 36 of 48 dagen. Hierbij hangt de duur een beetje af van jouw persoonlijke doelen. Wil je er iets slanker uitzien, of wil je juist een grote hoeveelheid vet verliezen.

De basis van deze afslankkuur is het ‘Beter in Balans’ dieet. Dit dieet zal ervoor zorgen dat je jouw eetpatroon aanpast. Het verminderen van koolhydraten en vetten zal centraal staan gedurende deze periode. De focus zal komen te liggen op gezonde, natuurlijk en eiwitrijke producten. Om je lichaam in dit vetverbrandingsproces optimaal te ondersteunen neem je elke ochtend BioHCG druppels.

Ingrediënten BioHCG druppels

De BioHCG druppels die elke ochtend genomen dienen te worden, zullen jouw lichaam van stoffen voorzien waardoor het vetverbrandingsproces nog verder gestimuleerd word. De belangrijkste ingrediënten zijn citroenzuur, gedestilleerd water en L-Carnitine. Sinds het een calorieën beperkt dieet is zullen de citroenzuur en het gedestilleerde water ervoor zorgen dat je langer verzadigd bent. De L-Carnitine maakt het transport van vet gemakkelijker waardoor het beter door je lichaam verbrand kan worden. Deze gedetailleerde afstemming van het dieet en BioHCG zal ervoor zorgen dat jij kan stralen volgende zomer!